Βρέντζος για Τζώρτζογλου: « Νίκο, Μέγα Πρόεδρε και καλέ μου φίλε, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Βρέντζος θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στο Νίκο Τζώρτζογλου, καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΗ!

Ο ίδιος τόνισε πως πρόκειται για τον πιο επιτυχημένο παράγοντα στην ιστορία του Κρητικού Ποδοσφαίρου, ενώ θεωρεί δεδομένη την επανεκλογή του.

Στην ανάρτησή του ο Γιώργος Βρέντζος αναφέρει: «Μέσα στην αγωνία και προσπάθεια μου για ανεύρεση βιώσιμης λύσης για την ΠΑΕ Εργοτέλης, παραλίγο να ξεχάσω να ευχηθώ καλή επιτυχία στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου στον νυν πρόεδρο ΝΙΚΟ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ.

ADVERTISING

Ο Νίκος είναι, μαζί με τον Γιώργο Σουλτάτο, ο πιο επιτυχημένος παράγοντας στην ιστορία του κρητικού ποδοσφαίρου. Είναι ο άνθρωπος που, μαζί με τον Γιώργο, άλλαξε τον ρου της ιστορίας του Εργοτέλη. Είναι ο ένας από τους δύο μέγα ευεργέτες κι επίτιμους πρόεδρους του Συλλόγου. Είναι επίσης ο άνθρωπος που αγωνίζεται και προασπίζει καθημερινά, εδώ και πολλά χρόνια, τα συμφέροντα των ομάδων του Ηρακλείου κι ιδιαίτερα των μικρότερων. Είναι ο παράγοντας που μπορούσε κι έπρεπε να κατέχει μια πολύ υψηλότερη θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Θεωρώ την επανεκλογή του επιβεβλημένη για το καλό του ηρακλειώτικου και γενικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τη θεωρώ επίσης δεδομένη, παρά τα πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του.

Νίκο, Μέγα Πρόεδρε και καλέ μου φίλε, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content