Τουρνουά ανθρωπιάς από το δίκτυο ακαδημιών των Χανίων

Σημαντική πρωτοβουλία από τους «κυανόλευκους».

Η ΠΑΕ Χανιά μέσω του δικτύου ακαδημιών και σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο (14/05, 17.00) φιλανθρωπικό τουρνουά, στο γήπεδο Περιβολίων. Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία, μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων.

Η σχετική ενημέρωση: «Φιλανθρωπικό τουρνουά από το Δίκτυο Ακαδημιών. Η ΠΑΕ Χανιά μέσω του Δικτύου Ακαδημιών και σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό διοργανώνει φιλανθρωπικό τουρνουά, στο γήπεδο Περιβολίων. Σκοπός του τουρνουά είναι η ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία, μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων.

ADVERTISING

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος όλες οι συνεργαζόμενες Ακαδημίες του Δικτύου της ΠΑΕ Χανιά, με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2012-13. Δίνουμε το «παρών» στο γήπεδο Περιβολίων, το Σάββατο 14 Μαΐου και ώρα 17:00, για να βοηθήσουμε τον ιερό σκοπό για τον οποίο διεξάγεται το τουρνουά».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content