Εκλογές ΕΠΣΗ: «Κλειδώνει» το ψηφοδέλτιο με Μπουνάκη ο Τζώρτζογλου!

Τρία θα είναι τελικά τα νέα πρόσωπα του «ψηφοδελτίου» του Νίκου Τζώρτζογλου στις εκλογές της 15ης Μαΐου, καθώς μετά τις αποκαλύψεις των ονομάτων τόσο του Νίκου Στειακάκη, όσο και της Εμμανουέλας Φοινοκαλιώτη, το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, αποκαλύπτει και την υποψηφιότητα του Κώστα Μπουνάκη, με την οποία «κλειδώνει» και το «ψηφοδέλτιο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, ο Νίκος Τζώρτζογλου, έχει συμφωνήσει με τον άλλοτε πρόεδρο του Γιούχτα και μέλος των διοικήσεων της ομάδας των Αρχανών, Κώστα Μπουνάκη, προκειμένου να ενισχύσει την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Εκλογές ΕΠΣΗ: Ο Ν. Στειακάκης ενισχύει την… παράταξη Τζώρτζογλου!

ADVERTISING

Ο Νίκος Τζώρτζογλου, θέλησε να «ανανεώσει» τη στελέχωση της Ένωσης και για τον λόγο αυτό, προχώρησε στις… προσθήκες των προαναφερθέντων, οι οποίοι θα ενισχύσουν την υπάρχουσα διοίκηση εάν εκλεγεί, τόσο στις Εκλογές της 15ης Μαΐου όσο και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Παράλληλα, όπως τονίζουν στην Ιδομενέως, ο Νίκος Τζώρτζογλου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές και στις υπάρχουσες επιτροπές, εφόσον φυσικά επανεκλεγεί στην προεδρία της Ένωσης, θέλοντας να φέρει νέες ιδέες στο ποδόσφαιρο, καθώς αυτό είναι κάτι που ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί.

ADVERTISING

Από την υπάρχουσα διοίκηση, την επανεκλογή τους θα διεκδικήσουν οι περισσότεροι εκ των μελών της εκτελεστικής επιτροπής, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχουν αποχωρήσεις κάτι ωστόσο που δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από την διοίκηση της Ένωσης.

Εκλογές ΕΠΣΗ: Υποψήφια και η Φοινοκαλιώτη

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content