Σάμι: «Αν και ένας μάνατζερ άφησε δειλά τον Εργοτέλη, υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για την ομάδα»

Επίθεση που φωτογραφίζει τον Γιώργο Τουτζάρη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Εργοτέλη Μάγκετ Σάμι, λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του που έκανε λόγο για προδοσία.

Αιχμηρή ανάρτηση από τον Μ. Σάμι

ADVERTISING

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Εργοτέλη ανέφερε ότι παρότι ένας μάνατζερ αποφάσισε να φύγει πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την ομάδα.

Παράλληλα τόνισε ότι ο Εργοτέλης δεν μένει ακέφαλος και πως με υπομονή από τον κόσμο θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ανέφερε: «Αν και ένας «μάνατζερ» αποφάσισε να αφήσει δειλά τον Εργοτέλη για άλλο σύλλογο πριν λήξει το συμβόλαιό του, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που παλεύουν για αυτήν την ομάδα. Μπορεί να μην είμαι εκεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με νοιάζει ή ότι λείπω εντελώς!

ADVERTISING

Ο σύλλογός μας δεν μένει «ακέφαλος», υπάρχουν ακόμα έμπιστοι άνθρωποι που ενεργούν για λογαριασμό μου και εννοώ τον Μανώλη Σεβαστάκη. Ζητώ λίγη υπομονή ακόμα… έρχονται καλύτερες μέρες!»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content