Διαφήμιση του ποδοσφαίρου με νικητή τον Κόρακα!

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στην Πόμπια ανάμεσα στον Κόρακα με την Θέρισο με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-3 για την 21η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά για τον Κόρακα, αφού στο 5ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο παιχνίδι με τον Φουστανάκη να πλασάρει μέσα από την περιοχή και να κάνει το 1-0.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε αρκετή ώρα, αφού η Θέρισος ισοφάρισε με τον Γκίκα στο 7ο λεπτό με ωραίο πλασέ.

ADVERTISING

Ο Κόρακας κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα στο σκορ στο 29ο λεπτό με τον Τσακιράκη, ωστόσο η Θέρισος είχε πάλι απάντηση με τον Ζγκούρι στο 35ο λεπτό κάνοντας το 2-2 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ανάλογος από τις δύο ομάδες που έχαναν την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη για να πάρουν προβάδισμα, όμως το γκολ δεν ερχόταν ούτε από την μια ούτε από την άλλη.

Στο 70ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν για τρίτη φορά μέσα στο παιχνίδι προβάδισμα στο σκορ με τον Φουστανάκη, όμως η ομάδα του Τίμου Σταματάκη είχε πάλι απάντηση στο 83ο λεπτό με τον Ζγκούρι.

ADVERTISING

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Ρινακάκης στις καθυστερήσεις μετά από πάσα του Φουστανάκη κατάφερε να κάνει το 4-3 και να δώσει μια σπουδαία νίκη στην ομάδα της Πόμπιας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κόρακας:  Φραγκιαδάκης Μ., Σαβιολάκης Σ., Μαρκάκης Κ., Ρινακάκης, Χαριτάκης Π., Χαμαλάκης, Φουστανάκης, Λιμοτυράκης, Φυντικάκης, Τσακιράκης, Κουτσάκης.

ADVERTISING

Θέρισος: Μαντακάκης, Μανιατάκης, Λαγάκης, Γκίκας, Καράλης, Γουλιελμάκης, Κοκκίνης, Κασελάκης, Τουφεξής, Ζγκούρι, Κάλλας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.