Η συνέντευξη Τύπου του Ασσαριωτάκη (vid)

Παρακολουθείστε τις τοποθετήσεις του Γιάννη Ασσαριωτάκη!

Ο Γιάννης Ασσαριωτάκης θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣΗ στις εκλογές της 15ης Μαΐου και σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Galaxy».

Το GRANDSPORT σας παρουσιάζει όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη, όπου ο «ισχυρός άνδρας» άνοιξε τα χαρτιά του και αποκάλυχε τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

ADVERTISING

Ο Γιάννης Ασσαριωτάκης εξήγησε πως το όραμα τόσο του ίδιου όσο και της παράταξής του, είναι νέοι άνθρωποι, άφθαρτοι στο χώρο να φέρουν νέες ιδέες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από πολλά χρόνια νέοι άνθρωποι άφθαρτοι μπορούν να φέρουν νέες ιδέες, μεγαλύτερη διάθεση από αυτούς που βρίσκονται στα πράγματα. Δεν κοιτάζουμε πρόσωπα, ο νόμος είναι  ακριβοδίκαιος και πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε 11μελές συμβούλιο από μία παράταξη».

Παράλληλα μίλησε και για την απόφασή του να εμπλακεί ενεργά με την ΈΠΣΗ αναφέροντας: «Κάνω αυτή την κίνηση γιατί έχω κέφι και αγάπη για το ποδόσφαιρο και ακόμα και αν με παρουσιάζουν οξύθυμο άνθρωπο, όσοι είναι δίπλα μου ξέρουν πως είμαι. Έχω τεράστια όρεξη, ιδέες αρκετά νέες, δεν κοιτάζω πρόσωπα, ανθρώπους, δεν θα μπω σε αντιπαράθεση με κανένα.

Θα συζητήσω με όλους για τα θέματα αλλά δεν θα μπω σε αντιδικίες. Υπάρχουν τρόποι να βρεθούν έσοδα για τις ομάδες, να γίνει ένα σωστό τμήμα μάρκετινγ από την ένωση, αξιοκρατία στα παράβολα. Ας πούμε μία λεπτομέρεια το παράβολο είναι το ίδιο για όλες τις ομάδες θα πρέπει να πληρώνει κάθε κατηγορία διαφορετικό ποσό, αλλά και να γίνει ένα ταμείο αλληλεγγύης για βετεράνους παίκτες αλλά και επιμορφώσεις διαιτησίας».

ADVERTISING

Ο ίδιος συνέχισε παρουσιάζοντας τις ιδέες του για την ΕΠΣΗ, ενώ το λόγο πήραν και οι υποψήφιοι και “σύμμαχοί” τους στις εκλογές, όπου όλοι τους μίλησαν για την ευκαιρία που έχουν πλέον οι παράγοντες για μία νέα πνοή στα δρόμενα της Ένωσης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συνέντευξη τύπου του Γιάννη Ασσαριωτάκη:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.