Έρχονται Διοικητικές εξελίξεις στη Δαμάστα

Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα στα διοικητικά της Δαμάστας!

Διοικητικές εξελίξεις αναμένονται στη Δαμάστα, ενώ τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ομάδας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Πολυχρονάκης έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την προεδρία του σωματείου αλλά και γενικά από το συμβούλιο της ομάδας λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων!

ADVERTISING

Όπως είναι φυσικό οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν προσπάθειες ούτως ώστε ο Γιώργος Πολυχρονάκης να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του προέδρου της ομάδας καθιστούν δύσκολο το να συνεχίσει στα ηνία της Δαμάστας!

Ο ίδιος ωστόσο ακόμα και αν αποχωρήσει από το συμβούλιο, αναμένεται να παραμείνει δίπλα στην ομάδα και ήδη γίνονται προσπάθειες για να ετοιμαστεί η διάδοχη κατάσταση!

Πλέον αναμένονται εξελίξεις στα διοικητικά της Δαμάστας και μένει να δούμε αν τελικά ο Γιώργος Πολυχρονάκης αποχωρήσει από την ομάδα αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι στην επόμενη ηέρα του σωματείου!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content