Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Τοράλ

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψε ο Τοράλ.

Ο Ισπανός ο οποίος ταλαιπωρήθηκε το περασμένο διάστημα, επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ αντίθετα θεραπεία ακολούθησαν οι Λουίζ Φελίπε και Ντε Γκουζμάν.

Το δελτίο τύπου αναφέρει: “Με τον Jon Toral να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η σημερινή (28/4) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Luiz Phellype έκανε θεραπεία, όπως και o Jonathan de Guzman. O Fjorin Durmishaj ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας παράλληλα θεραπεία, ενώ ο Νίκος Κοροβέσης απουσίασε λόγω ίωσης.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, παιχνίδι κατοχής, άσκηση ταχυτήτων, τελειώματα φάσεων, παιχνίδι μεσαίων σχέσεων και στατικές φάσεις.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν το ματς με τον Παναιτωλικό έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή του Πάσχα, στις 10:30″.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Προχωράει τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Γιούχτας

Ο Γιούχτας είναι κοντά σε τρεις σημαντικές μεταγραφές ενόψει...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...