Με εντυπωσιακή ισοπαλία στην Ελιά, έκλεισαν τη χρονιά Ρωμανός και ΠΑΝΟΜ

Ο Ρωμανός ήθελε τη νίκη για να έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα, ωστόσο αναδείχτηκε ισόπαλος με 4-4 με τον ΠΑΝΟΜ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κλείνοντας τη σεζόν με «γκέλα» η οποία ωστόσο δεν άλλαξε κάτι στην υπόθεση τίτλου, μιας και την ίδια ώρα ο ΑΟΤ έκανε το… καθήκον του κόντρα στα Δειλινά και στέφθηκε πρωταθλητής!

Μετά από ένα δυνατό πρώτο μέρος στο 39΄ οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, με τον Περογαμβράκη να κάνει το 0-1!

Πριν κλείσει το ημίχρονο ωστόσο ο Ρωμανός κατάφερε να φέρει το  παιχνίδι στα ίσα με τον Βενιζέλο Ανυφαντάκη να κάνει το 1-1 το οποίο ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

ADVERTISING

Στην επανάληψη ο Ρωμανός μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 46΄ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Ταβλαδωράκη, ενώ μόλις στο 50΄ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Γιώργος Μυλωνάς έκανε το 3-1!

Ο ΠΑΝΟΜ ωστόσο δεν τα παράτησε και αρχικά μείωσε με απίθανο τέρμα του Περογαμβράκη σε 3-2, για να έρθει στη συνέχεια η απευθείας εκτέλεση κόρνερ(!) του Παπαδάκη για το 3-3 στο 80ο λεπτό!

Ωστόσο η ομάδα των Μαλίων δεν έμεινε εκεί και λίγο αργότερα έκανε την ολική ανατροπή στο παιχνίδι με τον Αντεμισάρη μετά από σέντρα του Φανουράκη για το 3-4!

ADVERTISING

Ο Ρωμανός ωστόσο κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στιγμές πριν το τέλος, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυλωνά για το 4-4 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με  αυτό το αποτέλεσμα ο Ρωμανός τερμάτισε στη 2η θέση, ωστόσο ακόμα και αν είχε πάρει τη νίκη μετά την επικράτησε του ΑΟΤ, δεν θα άλλαζε κάτι στο βαθμολογικό πίνακα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

Ρωμανός: Πλευριτάκης, Σεραφειμίδης, Μαυρομάτης, Ανυφαντάκης, Γιακουμάκης, Ταβλαδωράκης, Χαλιλάι, Μυλωνάς, Κουκάκης, Ρουμπάκης, Παρτάλης

ΠΑΝΟΜ: Κανετάκης, Μαυρίδης, Κατσούλης, Σφακιανάκης, Καουκάκης, Περογαμβράκης, Παπαδάκης, Συσκάκης, Κούτουλας, Νικόλι, Φανουράκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ