«Καθάρισε» με Κλαπάκη η Δαμάστα

Επιβλήθηκε 1-0 του Ανθεστίωνα.

Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Δαμάστα πήρε το «τρίποντο» και ολοκλήρωσε επιτυχημενα τη χρονιά. Στον αντίποδα, η ομάδα του Θραψανού έχασε, ωστόσο το πρόσημο που μπαίνει δίπλα στη φετινή σεζόν είναι, αν μη τι άλλο, θετικό.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 20’, όμως ο Απλαδάς δύο φορές και ο Κλαπάκης μία, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κορνηλάκη. Στο 43’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Τρουλάκη και στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» είπε «όχι» στον Κουτσοποδιώτη.

ADVERTISING

Η ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη, βέβαια, προηγήθηκε στο 73’, με σκόρερ τον Κλαπάκη, ο οποίος πραγματοποίησε μία πανέμορφη ενέργεια. Έξι λεπτά αργότερα ο Κορνηλάκης απέκρουσε δύσκολα το φάουλ του Απλαδά και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Δαμάστα: Δανδάλης, Κουτσάκης, Λαμπράκης, Σερλιδάκης, Κοκορέλιας, Απλαδάς, Αποστολάκης, Κουτσοποδιώτης, Κλαπάκης, Μπαντούνας (90’ Ανυφαντάκης), Ψωμάς (55’ Μυφτάρι).

Ανθεστίων: Κορνηλάκης, Καπαρουνάκης (70’ Δρακούλης), Γιούγκα, Δρακάκης, Βαρδής, Ανυφαντάκης, Χότζα, Κεφάκης, Χριστοφοράκης (65’ Καφούσης), Τρουλάκης, Μπερνίκου.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ