Ματσάρα «Χ»ωρίς νίκη στο Πανεπιστήμιο!

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν απελευθερωμένα και χωρίς άγχος, η Μινωική με ψυχωμένη εμφάνιση στα τελευταία λεπτά, μετέτρεψε το 1-4 σε 4-4 σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς! Στην 11η θέση τερμάτισε ο ΟΦΑ, στην 12η η Μινωική.

Ο ΟΦΑ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4', όταν o Ανδρεαδάκης Δ. έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό, μετά από φάουλ του Λουλάκη, ο Μουρτζάκης με δυνατή κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 36' η Μινωική έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι, όταν ο Κλίμης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν έπεσε, με τις δύο ομάδες να μην κλείνονται και να παίζουν επιθετικά. Ο ΟΦΑ βρήκε άλλα δύο τέρματα στο 66' με τον και στο 68' με τον Ταμπάκη, ενώ η Μινωική μείωσε με τον Ρουμελιώτη στο 75'. Οι δύο ομάδες συνέχισαν το επιθετικό ποδόσφαιρο και η Μινωική βρήκε άλλα δύο τέρματα με τους Μαγάκη και Ρουμελιώτη, πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο Κουρουγιαβούρης Μ. στις καθυστερήσεις ισοφάρισε για το τελικό 4-4, σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής σεζόν!

ADVERTISING

Οι συνθέσεις:

Μινωική: Αμπατζής, Καστελλιανάκης, Κλίνης, Ανδρεαδάκης Κ., Κουρουγκιαβούρης, Ανδρεαδάκης Δ., Φραγκούλης, Κουρουγκιαβούρης Μ., Τρουλινός, Χατζηδημητρίου, Ντάλας

ΟΦΑ: Χατζηδάκης (80' Ζέφι), Χατζάκης, Καλεμάκης, Μουρτζάκης, Μπονατσάκης (65' Βερυκοκοίδης), Κόκκινος, Λουλάκης (80' Βισκαδουράκης), Φρόκου, Βλαδιανός, Αουίντα (65' Κώστας), Ταμπάκης (80' Ταμπάκης)

ADVERTISING