Με τους αθλητές και τις αθλήτριες που προπονούνται στο Παγκρήτιο ο Δήμαρχος Ηρακλείου (pics)

Στην επανεκκίνηση του αθλητικού προπονητικού αθλητισμού στην πόλη μας, μετά την αναγκαστική παύση λόγω της πανδημίας, στοχεύει ο Δήμος Ηρακλείου δια της  Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου. 

Η πρώτη ομάδα αθλητών από την Γερμανία  φιλοξενήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου και ολοκλήρωσε με επιτυχία την προετοιμασία της ενώ αυτήν την περίοδο άλλες έξι ομάδες από Ολλανδία και Γερμανία προπονούνται καθημερινά στο Στάδιο. 

Τους αθλητές και τις αθλήτριες επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Απριλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πρόεδρο της ΑΑΗ Κώστα Βαρδαβά. Όλοι οι φιλοξενούμενοι μετέφεραν στον Δήμαρχο την ικανοποίησή τους για το επίπεδο των υπηρεσιών στο Παγκρήτιο αλλά και τη διαμονή τους στο Ηράκλειο. 

ADVERTISING

O Δήμαρχος από την πλευρά του, τους ευχαρίστησε που επέλεξαν την πόλη μας για την προετοιμασία τους και δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Ηρακλείου εδώ και έξι χρόνια τρέχει με επιτυχία το πρόγραμμα “Αθλητικός Προπονητικός Τουρισμός” στο Παγκρήτιο Στάδιο. Εκατοντάδες αθλητές ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται στο Ηράκλειο για την προετοιμασία τους, γεγονός που έχει σημαντικά οφέλη τόσο για την τοπική οικονομία, όσο και για την προβολή της πόλης μας και των προϊόντων της διεθνώς. Πιστεύουμε ότι με τα έργα αναβάθμισης που βρίσκονται σε εξέλιξη ή προγραμματίζονται στο Στάδιο, η προσπάθειά μας θα έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, το Ηράκλειο διαθέτει τις εγκαταστάσεις, το έμψυχο δυναμικό και την τεχνογνωσία για αποτελέσει αθλητικό κέντρο διεθνούς επιπέδου και τούτο αφορά και στον προπονητικό τουρισμό». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι  στους αθλητές προσφέρθηκε και μια τσάντα με αναμνηστικά δώρα και προϊόντα από τοπικούς χορηγούς. 

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος παρευρέθηκε και στην επίσημη  έναρξη του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο. 

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ