Super League 2: Ηρακλειώτικο ντέρμπι «τελικός» για Ηρόδοτο

Γεμάτο δράση είναι το σημερινό πρόγραμμα στη Super League 2 με το Ηρακλειώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ηρόδοτο να τραβάει τα βλέμματα.

Πιο συγκεκριμένα στις 15:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Ηρόδοτο σε ένα παιχνίδι όπου το βαθμολογικό τουλάχιστον κίνητρο είναι στους «κυανόλευκους» που θέλουν μόνο νίκη στην προσπάθειά που κάνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης σίγουρα θα παίξει για την ιστορία του θέλοντας να τερματίσει όσο το δυνατόν υψηλότερα γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα.

ADVERTISING

Την ίδια ώρα στα Χανιά, θα λάβει χώρα άλλο ένα κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΟΦ Ιεράπετρας ο οποίος επίσης παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία και θέλει τους τρεις βαθμούς για να «καθαρίσει» και μαθηματικά την παραμονή.

Παράλληλα η Επισκοπή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλαμάτα.

Στα άλλα ματς της ημέρας ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕ Καραϊσκάκη με στόχο τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 1η θέση μία στροφή πριν το φινάλε, ενώ η Καλλιθέα που βρίσκεται στη 2η θέση και θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες ελπίδες για την πρωτιά δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στο Διαγόρα.

ADVERTISING

Ο Αστέρας Βλαχιώτη υποδέχεται το Αιγάλεω, ο Παναθηναϊκός Β΄ τη Ρόδο ενώ η ΑΕΚ Β΄ την Κηφισιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

[wpse_matches competition=”100630″ cdate=”2022-04-27″]

ADVERTISING

Η βαθμολογία:

[wpse_standing competition=”100630″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ