Μιχ. Κουτεντάκης: «Στο φινάλε να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές»

Να επαναφέρουν τον ΑΟΤ στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ μετά από 18 χρόνια από τη τελευταία φορά που επετεύχθη ανάλογη επιτυχία, θέλουν άπαντες στους Μεσαρίτες και σ’ αυτό στάθηκε ο Μιχάλης Κουτεντάκης μιλώντας ενόψει του αγώνα με τα Δειλινά, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής.

Ο προπονητής του ΑΟ Τυμπακίου, χαρακτήρισε ως καθοριστικό το παιχνίδι, τονίζοντας πως είναι προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι και πρόσθεσε πως θα πρέπει να είναι σοβαροί και…υπεύθυνοι.

Στη δήλωσή του ο Μιχάλης Κουτεντάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «ακολουθεί ένα παιχνίδι ιδιαίτερα καθοριστικό, όπου εάν κερδίσουμε, θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ εάν χάσουμε, τα χάνουμε όλα. Είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι.

ADVERTISING

Εδώ που φτάσαμε, δεν επιτρέπεται να σκεφτούμε και να κάνουμε τίποτα άλλο, πέραν της νίκης. Όπως όλα δείχνουν θα έχουμε και αρκετό κόσμο στο πλευρό μας, θα μας βοηθήσει σίγουρα και ευχή όλων, στο φινάλε, να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές, επαναφέροντας στο υψηλότερο βάθρο, τον ΑΟΤ ύστερα από 18 χρόνια.

Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ τα Δειλινά, αλλά το κίνητρο, το έχουμε εμείς και πρέπει να κερδίσουμε».Click to Hide Advanced Floating Content