Ευχάριστος πονοκέφαλος στο Τυμπάκι

Έναν ιδιαίτερα ευχάριστο… πονοκέφαλο αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Κουτεντάκης, ενόψει του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, όπου θα κριθεί και ο πρωταθλητής, με τους Μεσαρίτες να έχουν το «πάνω χέρι» στην υπόθεση «τίτλος».

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τυμπακίου, ολοκλήρωσαν σήμερα τη προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τα Δειλινά, όπου σε περίπτωση νίκης, «σφραγίζουν» την κατάκτηση του τίτλου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Ρωμανός-ΠΑΝΟΜ, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, θα πρέπει να μην κερδίσει η ομάδα της Ελιάς.

Τα νέα πάντως είναι ευχάριστα από το «στρατόπεδο» του ΑΟΤ, καθώς κανένας ποδοσφαιριστής δεν αναμένεται να απουσιάζει από το αυριανό παιχνίδι, ενώ ο Ζήσης Παραθύρας, ο οποίος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, θα βρίσκεται αργότερα σήμερα και αυτός στο Ηράκλειο.

ADVERTISING

Ουσιαστικά, ο Μιχάλης Κουτεντάκης έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του και αυτό το δημιουργεί έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο.

Επιπλέον, ο ΑΟ Τυμπακίου, αναμένεται να έχει και την υποστήριξη των φίλων της ομάδας, οι οποίοι εκτός απροόπτου θα αποτελέσουν τον 12ο παίχτη, κατακλύζοντας το γήπεδο του Τυμπακίου, το οποίο έπειτα από 18 χρόνια, είναι έτοιμο και πάλι να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου της Α1 ΕΠΣΗ.Click to Hide Advanced Floating Content