Νίκη και μόνο νίκη για να διατηρηθεί στην τετράδα!

Στην Χερσόνησο για να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα, θα μεταβούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚατσαμπά, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τους δώσει τους τρεις βαθμούς και θα τους εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «κιτρινόμαυροι», ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους νωρίτερα σήμερα, με τον Νίκο Ανδριανάκη, να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες τόσο του Τόλη Καραφωτιά, όσο και του Χάρη Τσίχλα, λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμού και δύσκολα θα βρίσκονται στη διάθεσή του προπονητή τους.

Η ΑΕΚ, «φιγουράρει» στην 4η θέση με 59 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον 3ο ΠΑΟΚ και δύο περισσότερους από τον 5ο Ανθεστίων και για να διατηρηθούν στην πρώτη τετράδα χρειάζονται τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

ADVERTISING

Την σεζόν 2019-20, η ΑΕΚ είχε τερματίσει και πάλι στην 4η θέση, πίσω από Δαμάστα, Αλμυρό και ΠΑΟΚ, ενώ η διαδοχική κατάκτηση μίας θέσης στην 4άδα, αποδεικνύει και την σταθερότητα στην οποία στηρίζονται άπαντες τα τελευταία χρόνια στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Η ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει στις θέσεις 3, 4 ή 5, ανάλογα τα αποτελέσματα και των υπολοίπων, ενώ υπάρχει πλήρη ικανοποίηση για τη πορεία τη φετινή αγωνιστική περίοδο.Click to Hide Advanced Floating Content