Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών για πρώτη φορά στην Κρήτη!

Κάτι σπουδαίο έρχεται στο νησί…

Η Gk Goalkeeper Academy διοργανώνει παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών για πρώτη φορά σε όλη την Κρήτη!  Το Camp θα διεξαχθεί σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η σχετική ενημέρωση:

«Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών για πρώτη φορά σε όλη την Κρήτη! Το κορυφαίο ελληνικό Camp για προπονητές τερματοφυλάκων και τερματοφύλακες, οι οποίοι (τερματοφύλακες) θέλουν να εκπαιδευτούν και να αξιολογηθούν ώστε να διεκδικήσουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, έρχεται αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Κρήτη από την Gk Goalkeeper Academy, ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων!

ADVERTISING

Η Σχολή μας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του ”Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών Τερματοφυλάκων 2022”, στο οποίο θα συμμετάσχουν ορισμένες από τις κορυφαίες Σχολές από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Επικράτειας.

Πιο συγκεκριμένα, η διεξαγωγή του καμπ θα γίνει για πρώτη φορά σε 3 Νομούς της Κρήτης, με στόχο να δώσει την ευκαιρία στους τερματοφύλακες και τους προπονητές που βρίσκονται ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο μέρος του νησιού μας, να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και το όνειρο.

Το τριήμερο 27-28-29 Μαΐου θα διεξαχθεί το καμπ στον Νομό Ηρακλείου, το τριήμερο 3-4-5 Ιουνίου θα είναι η σειρά του Νομού Ρεθύμνου και το τριήμερο 10-11-12 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο το camp στον Νομό Χανίων.

ADVERTISING

Διακεκριμένοι προπονητές θα παρουσιάσουν τη δική τους αγωνιστική φιλοσοφία στους GK Coaches οι οποίοι θα δηλώσουν συμμετοχή, μέσα από ειδικά σεμινάρια. Σε ό,τι αφορά στους ταλαντούχους goalkeepers, όσοι αξιολογηθούν ότι έχουν τα προσόντα, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό με τη Σχολή μας στο άμεσο μέλλον για δοκιμαστικά, σε ομάδες των καλύτερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων!

Η διαδικασία αξιολόγησης γίνεται σε 3 φάσεις, με την 1η φάση να ξεκινάει με το συγκεκριμένο καμπ. Υπενθυμίζεται ότι η Gk Goalkeeper Academy είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος του Πανελληνίου Δικτύου Τερματοφυλάκων στην Κρήτη και έχει την ευθύνη για όλη την Περιφέρεια, ώστε να αξιολογεί η ίδια τερματοφύλακες και στη συνέχεια – εφόσον κριθούν ικανοί από εμάς – να τους στέλνει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Athens Goalkeepers Academy για την 2η φάση της αξιολόγησης.

Η AGA είναι η μοναδική Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα που έχει το ”πράσινο φως” από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, ώστε να αξιολογεί η ίδια τερματοφύλακες και στη συνέχεια – εφόσον κριθούν ικανοί – να τούς στέλνει στα προπονητικά κέντρα αυτών των ομάδων για τη 3η φάση της αξιολόγησης.

ADVERTISING

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν προπονητικό σετ της εταιρείας Macron, ενώ θα υποβληθούν σε εξετάσεις ανθρωπομετρίας και σε ειδικά εργομετρικά τεστ για τερματοφύλακες. Τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων θα τους παραδοθούν στο τέλος του εκάστοτε καμπ.

Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση και θα δοθούν συμβουλές από την αθλητική ψυχολόγο της Ακαδημίας μας, κα Ελεάννα Κοκκίνη Eleana Kokkini- Psychologist, MSc Sport Psychology-Mental Training Coach, ενώ θα γίνει παρουσίαση και θα δοθούν διατροφικές συμβουλές από τη Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Μαρία Λαντζάκη, Διαιτολογικό γραφείο Λαντζάκη Μαρία MSc. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής με την οποία θα έχουν έκπτωση στο Παννελήνιο Καμπ της Αθήνας που διοργανώνει η AGA, καθώς και πλούσια δώρα από τους χορηγούς μας, trixgripsocks ND Goalkeeper Gloves.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ

ADVERTISING

Το ”Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών” θα διεξαχθεί:

– Στο Ηράκλειο το τριήμερο 27-28-29 Μαΐου 2022, στο γήπεδο Γαζίου μεσημεριανές ώρες στις 27/5 (15:00-19:00) και απογευματινές ώρες (16:00 – 20:00) στις 28 & 29/5, σε συνεργασία με την TG Goalkeeping και την ομάδα Almyros   F.C Almyros Academica F.C.

* Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τα camps του Ρεθύμνου και των Χανίων.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Gk Goalkeeper Academy προκειμένου να κλείσουν θέση (εως 17/5 για τον Νομό Ηρακλείου, έως 24/5 για τον Νομό Χανίων, έως 30/5 για τον νομό Χανίων), καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος, λόγω της πιστής τήρησης του πρωτοκόλλου υγείας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:

τηλεφωνικώς στο (+30) 6983054663 με τον Επικεφαλής της Gk κ. Kostas Gyparis,

με e-mail στο gypariskostas2@hotmail.gr,

με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Gk Goalkeeper Academy σε Facebook και Instagram.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ RAPID TEST

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο συμμετοχής στο Camp, το οποίο θα αποσταλεί σε e-mail έπειτα απο επικοινωνία μαζί μας. Παράλληλα, θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους αρνητικό rapid τεστ την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του Camp.

athlitiko.gr Νέα Τηλεόραση Κρήτης Neatv Gr GRANDSPORT.GR Fresh Radio».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.