Έδειξε ότι επέστρεψε για να μείνει η Παλιανή

Μία άκρως επιτυχημένη χρονιά πραγματοποίησε η Παλιανή στην επιστροφή της στην Α2 ΕΠΣΗ!

Η Παλιανή, πήρε την άνοδο τη φετινή σεζόν από τη Β κατηγορία και η επιστροφή της μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς πραγματοποίησε μία ιδιαίτερα καλή σεζόν, εξασφαλίζοντας εύκολα το στόχο της παραμονής, ενώ έφτασε να διεκδικεί ακόμα και την είσοδό της στα Play Off δύο στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου!

Με πρωτομάστορα τον Φραγκίσκο Ποτηράκη ο οποίος για μία ακόμα σεζόν είχε διπλό ρόλο στην ομάδα, αυτό του παίκτη-προπονητή και συνδυάζοντας εμπειρία με ταλέντο η Παλιανή, όχι απλά κατάφερε να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή της, άλλα έφτασε να διεκδικεί ακόμα και την είσοδο της στην πρώτη πεντάδα!

ADVERTISING

Το «πείραμα» κρίνεται άκρως θετικό, ενώ με οδηγό τη φετινή πορεία στην Παλιανή θα προσπαθήσουν να «χτίσουν» την ομάδα της επόμενης σεζόν, όπου ίσως μπορέσουν να κοιτάξουν και το κάτι παραπάνω!

Φυσικά τα Play Out δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, ωστόσο τουλάχιστον μαθηματικά δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο με την Παλιανή να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, ενώ πλέον διεκδικεί την πρωτιά στα Play Out, ενώ ο Φραγκίσκος Ποτηράκης δίνει χρόνο σε όλους του τους ποδοσφαιριστές!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ