Β2 ΕΠΣΗ: «Μάχη» σώμα με σώμα για την κατάκτηση του τίτλου

Δύο αγωνιστικές μένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ και η μάχη του τίτλου καλά κρατεί…

Οι Νέοι Αλμυρού που εντυπωσιάζουν όλη τη διάρκεια της σεζόν, οδηγούν την κούρσα με 47 βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και κρατούν την τύχη στα χέρια τους για την κατάκτηση του τίτλου, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως έχουν εξασφαλιστεί.

Η ομάδα του Γαζίου έχει να δώσει ένα ακόμα παιχνίδι εντός έδρας αυτό κόντρα στο Ραύκο, ο οποίος «καίγεται» για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα μεταβεί στην Τύλισο για να αντιμετωπίσει το 2ο στη βαθμολογία Άλογο Μαλεβιζίου!

ADVERTISING

Το Άλογο από την άλλη το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, έχοντας ωστόσο δύο «τελικούς» στην προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου!

Συγκεκριμένα θα δοκιμαστεί εκτός έδρας κόντρα στις δυνατές Δαφνές, ενώ σε περίπτωση νίκη του, την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τους πρωτοπόρους σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλου!

Βέβαια στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι οι Νέοι Αλμυρού είχαν επικρατήσει με το ευρύ 3-1 κάτι που σημαίνει πως την τελευταία αγωνιστική και σε περίπτωση ισοβαθμίας το Άλογο θα χρειαστεί νίκη με τρία γκολ διαφορά για να τους προσπεράσει!

ADVERTISING

Από την άλλη και ο Ζαρός ακολουθεί σε κοντινή απόσταση με 42 βαθμούς, ωστόσο θα χρειαστεί από τη μία να κάνει το 2Χ2 στα παιχνίδια του και από την άλλη συνδυασμό αποτελεσμάτων για να περάσει εκείνος στην κορυφή!

Αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε:

[wpse_matches competition=”93306″ cdate=”2022-05-08″]

ADVERTISING

[wpse_matches competition=”93306″ cdate=”2022-05-15″]

Η βαθμολογία:

[wpse_standing competition=”93306″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ