Οι Ασίτες πέτυχαν με τον δικό τους τρόπο…

Η ομάδα των Ασιτών επέστρεψε φέτος μετά από αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και η χρονιά τους είναι αναμφισβήτητα πετυχημένη…

Το καλοκαίρι του 2021 οι Ασίτες είχαν στην άκρη του μυαλού τους την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ από το… παράθυρο, χωρίς ωστόσο να θέλει να χαλάσει τον στόχο που είχε βάλει η διοίκηση με τα παιδιά της περιοχής.

Μετά από κλήρωση λοιπόν οι Ασίτες αγωνίστηκαν φέτος στην Α1 ΕΠΣΗ και οι μεταγραφές της διοίκησης ήταν στοχευμένες και ελάχιστες, αφού ήθελαν άπαντες να δώσουν χρόνο συμμετοχής στα παιδιά της περιοχής που έχουν ταλέντο και όρεξη.

ADVERTISING

Η χρονιά έφτασε στο τέλος της μιας και έχει μείνει μια αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και η χρονιά κρίνεται πέρα για πέρα επιτυχημένη μιας και ποδοσφαιριστές της περιοχής φάνηκαν και απέδειξαν τι αξίζουν και όμορφο ποδόσφαιρο έπαιξαν τα “Λιοντάρια” και η ομάδα τερμάτισε ιδιαίτερα ψηλά για πρώτη χρονιά.

Ο στόχος της διοίκησης κύλησε ομαλά και πλέον άπαντες στοχεύουν σε ανάλογη χρονιά τη νέα σεζόν με τον βασικό κορμό και τις ελάχιστες πάλι προσθήκες..

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content