Σ. Μασέλης: «Κάθε χρόνο προσπαθούμε για το καλύτερο – Τα επαγγελματικά μου θα κρίνουν το μέλλον μου»

Βρίσκεται στις Μοίρες έξι χρονιά και συνεχίζει να δίνει και την ψυχή του στα παιχνίδια, ώστε να την βοηθήσει για να τερματίζει κάθε χρόνο υψηλότερα.

Ο λόγος για τον Στέφανο Μασέλη, ο οποίος μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την φετινή χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ, για τον ΑΟΤ, τους δικούς του στόχους, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: «Όπως κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ είναι αρκετά ανταγωνιστικό με πολλούς καλούς παίχτες σε κάθε ομάδα…δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν και κάποιες ομάδες που θα είναι αρκετά ‘αδύναμες’ η θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα πριν αυτό ολοκληρωθεί. Υπάρχει ακόμα βέβαια ένα παιχνίδι για να δούμε ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής αν και κατά την γνώμη μου εφόσον το Τυμπάκι πέρασε από την Ελιά κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι αυτοί που θα τερματίσουν στην 1η θέση».

ADVERTISING

Για την πορεία των Μοιρών στην φετινή Α1 ΕΠΣΗ:  «Οι Μοίρες κάθε χρόνο προσπαθούν για το καλύτερο και μια καλύτερη θέση από την προηγούμενη χρόνια σε συνδυασμό με δικά της παιδιά ώστε να βοηθηθούν από εμάς τους πιο έμπειρους. Πιστεύω ότι παρά τις ατυχίες που είχαμε γιατί στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα των Μοιρών δεν έπαιξε ποτέ κομπλέ πάντα έλειπαν 2-3 βασικοί παίχτες. Όμως όλα τα παιδιά τα πήγαν περίφημα και κάλυψαν όλα αυτά τα κενά0».

Για την δική του εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα: «Προσωπικά θα μπορούσα να είχα αγωνιστεί σε πολλά περισσότερα παιχνίδια αλλά λόγω και της αποχής τόσους μήνες σε συνδυασμό με τους επαγγελματικούς λόγους είχα τραυματισμούς(όπως παρά πολλοί παίχτες δυστυχώς).αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος γιατί κατάφερα και εγώ για 6η χρόνια να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε σαν ομάδα. Στοίχοι τώρα για την νέα χρόνια δεν ξέρω ακόμα γιατί είναι και επαγγελματικοί λόγοι που θα καθορίσουν που θα βρίσκομαι. Στις μοίρες πάντως έχω κάνει μόνο φίλους κ υπάρχει ένα φανταστικό κλίμα γιαυτο άλλωστε κάθομαι κ τόσα χρόνια(τα περισσότερα μου σε ομάδα είναι 3). Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχηθώ και στον Θοδωρή Αντωνάκη περαστικά και γρήγορα κοντά μας ».

Για τον κόσμο των Μοιρών: «Γενικά οι μοίρες χρειάζονται την στήριξη από τον κόσμο της και όχι μόνο σε κάποια ντέρμπι.δυστυχώς είναι έτσι και οι καιροί κ δεν έρχεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο. Όσο για την νέα σεζόν είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε αλλά πιστεύω θα είναι μια υπολογίσιμη δύναμη οι Μοίρες όπως τα τελευταία 6 χρόνια».

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.