Με Fair Play από ΕΠΣΗ, ΑΟΤ και Ρωμανό η τελευταία αγωνιστική της Α1

Σε μία σπουδαία κίνηση με πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ, προχωρούν οι διοικήσεις ΑΟΤ και Ρωμανού, καθώς αντιπροσωπεία των διοικήσεων των δύο ομάδων, θα βρεθεί στο γήπεδο του «αντιπάλου» για τον τίτλο.

Συγκεκριμένα μέλη της διοίκησης του ΑΟΤ θα βρεθούν στο γήπεδο της Ελιάς, ενώ αντίστοιχα του αντιπροσωπεία του Ρωμανού θα δώσει το παρών στο Τυμπάκι, ως επίσημοι προσκεκλημένοι.

Μετά το τέλος των αγώνων, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Πρωταθλήματος θα δώσουν το παρών στο γήπεδο της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας και θα κάνει την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στον πρωταθλητή, παρουσία της αντιπροσωπείας της διοίκησης του συνδιεκδικητή.

ADVERTISING

Μάλιστα το απόγευμα της Τετάρτης το Κύπελλο και τα μετάλλια θα βρίσκονται στα γραφεία της ΕΠΣΗ και μετά το τέλος των αγώνων ο πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης θα κατευθυνθούν στο γήπεδο που θα γίνει η απονομή.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ ενόψει της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη του Πάσχα 27 Απριλίου, και προκειμένου να διαφυλάξει την αξιοπιστία και τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που διέπει την φιλοσοφία της, αποφάσισε τα εξής:

Μετά από επικοινωνία με τις διοικήσεις των ομάδων ΑΟ Τυμπακίου και ΑΟ Ρωμανού, που είναι οι διεκδικητές του τίτλου του πρωταθλητή και κατόπιν θετικής τους ανταπόκρισης, στους αγώνες ΑΟ Τυμπακίου-ΠΑΟ Δειλινών και Ρωμανός-ΠΑΝΟΜ θα βρίσκονται ως επίσημοι προσκεκλημένοι παράγοντες των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο.

ADVERTISING

Δηλαδή στο γήπεδο Τυμπακίου θα παραστεί αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ρωμανού και στο γήπεδο της Ελιάς θα βρίσκεται αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΑΟ Τυμπακίου.

Μετά το τέλος των αγώνων, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Πρωταθλήματος θα δώσουν το παρών στο γήπεδο της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας και θα κάνει την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στον πρωταθλητή, παρουσία της αντιπροσωπείας της διοίκησης του συνδιεκδικητή».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content