Μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική: «Κλείδωσαν» 5/6 αντίπαλοι του πρωταθλητή Ηρακλείου

Στις 8 Μαΐου θα αρχίζουν τα μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για τη Γ’ Εθνική, με τις ομάδες που θα συμμετέχουν να αρχίζουν να γίνονται γνωστές. Ήδη 5 από τους 6 αντιπάλους του πρωταθλητή Ηρακλείου έχουν κριθεί!

Με μία αγωνιστική να απομένει ο ΑΟΤ είναι «αγκαλιά» με τον τίτλο καθώς τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εντός έδρας τα «αδιάφορα» Δειλινά και με νίκη εξασφαλίζει τον τίτλο. Φυσικά ο Ρωμανός θέλει να κάνει το καθήκον του κόντρα στον ΠΑΝΟΜ και στη συνέχεια θα περιμένει «γκέλα» του ΑΟΤ για να στεφθεί εκείνος πρωταθλητής.

Ωστόσο στους υπόλοιπους ομίλους τα πράγματα έχουν ήδη κριθεί και έχουν γίνει γνωστές οι 5 από τις 6 ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο πρωταθλητής Ηρακλείου στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική!

ADVERTISING

Πιο συγκεκριμένα ΑΟΤ ή Ρωμανός θα βρεθούν στον 7ο όμιλο των μπαράζ, εκεί που βρίσκονται ήδη ο Άρης Πετρούπολης από τη ΕΠΣ Αθηνών Β΄, η Ελλάς Ποντίων από την ΕΠΣ Πειραιά Α΄ και ο Βύζας Μεγάρων του Γιάννη Κενδριστάκη από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Φυσικά ο Απόλλων από την ΕΠΣ Χανίων που έχει στεφθεί εδώ και καιρό πρωταθλητής, όπως και η Νίκη Σητείας από την ΕΠΣ Λασιθίου.

«Εκκρεμεί» μόνο ο πρωταθλητής Ρεθύμνου, εκεί όπου τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών του Ηρακλειώτη Δημήτρη Χωματά και τον Αστέρα Περάματος. Η ομάδα από το Πέραμα προσπέρασε μία στροφή πριν το φινάλε και βρίσκεται στην 1η θέση με +1 από τον Ερμή που θέλει μόνο νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο, ενώ σε άλλο αποτέλεσμα το Πέραμα θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

ADVERTISING

Αναλυτικά ο 7ος όμιλος μπαράζ όπως διαμορφώνεται μέχρι στιγμής:

7ος ΟΜΙΛΟΣ

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ Β΄ – Άρης Πετρούπολης
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Α΄ – Ελλάς Ποντίων
ΕΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – Βύζας Μεγάρων
ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΑΟΤ ή Ρωμανός
ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ – Απόλλων Αγ. Ιωάννη
ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ – Νίκη Σητείας
ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Αστέρας Περάματος ή Ερμής ΖωνιανώνClick to Hide Advanced Floating Content