Α. Μαυρογιαννάκης: «Βάσει των δυνατοτήτων μας, περίμενα περισσότερα»

Την –έμμεση- ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία-εικόνα των ποδοσφαιριστών του, εξέφρασε ο Άρης Μαυρογιαννάκης μιλώντας μετά την ήττα από τους Νέους Εργοτέλη, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως βάσει των δυνατοτήτων τους, περίμενε περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο προπονητής του Κεραυνού, μιλώντας για το παιχνίδι, ανέφερε πως αρχικά δεν μπήκαν καλά, ενώ μετά το γκολ το οποίο δέχτηκαν, ισορρόπησαν, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν γκολ.

Στη δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε: «το αποτέλεσμα σίγουρα δεν είναι θετικό για εμάς, νομίζω ότι δεν μπήκαμε καλά, φάνηκε και στο παιχνίδι αυτό, δεν πατούσαμε καλά, δεχτήκαμε το γκολ και μετά, ισορροπήσαμε.

ADVERTISING

Κάναμε ευκαιρίες, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, περισσότερο στο πρώτο μέρος, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε το γκολ. Μετά το 60’, χάθηκε ο ρυθμός, το παιχνίδι πήγε στην ένταση, υπήρχε άγχος και μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Οι Νέοι Εργοτέλη, διαχειρίστηκαν καλά το υπέρ τους σκορ, για εμάς δεν αλλάζει κάτι, έχουμε δει πολλά τη φετινή σεζόν από τα παιδιά όσο αναφορά τις δυνατότητές τους και βάσει των δυνατοτήτων τους, περίμενα περισσότερα σήμερα, έχοντας απέναντί τους μία ομάδα που ηλικιακά είναι στα ίδια επίπεδα μ’ εμάς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ