Χωρίς Φελίπε και Μπουζούκη η προπόνηση του ΟΦΗ

Απόντες από την σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ ήταν οι Λουίς Φελίπε και Γιάννης Μπουζούκης, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα αποφόρτισης.

Με δύο απουσίες πραγματοποιήθηκε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη (20/4), η προπόνηση του ΟΦΗ που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ο λόγος για τους Λουίς Φελίπε και Γιάννη Μπουζούκη. Ο Βραζιλιάνος άσος των Κρητικών ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Έλληνας μέσος έκανε θεραπεία, λόγω ενός αιματώματος που τον ταλαιπωρεί στον τετρακέφαλο.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ενημέρωση της  ΠΑΕ: «Χωρίς τους Luiz Phellype και Γιάννη Μπουζούκη ολοκληρώθηκε σήμερα, Μ. Τετάρτη (20/4), η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Έλληνας μέσος έκανε θεραπεία, καθώς έχει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, με τον Βραζιλιάνο να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης.

Θεραπεία συνέχισαν οι Jon Toral, Jonathan De Guzman και Mike van Duinen, με τον Fjorin Durmishaj να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

ADVERTISING

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι μεσαίων σχέσεων.

Αύριο, Μ. Πέμπτη (21/4), έχει προγραμματιστεί εσωτερικό διπλό με την Κ19».

Τα σχόλια είναι κλειστά.