Σπουδαία κίνηση από τις Ασίτες: Φιλικό με τους παλαίμαχους με τα έσοδα να πηγαίνουν στις ενορίες!

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η διοίκηση των Ασιτών, η οποία θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους της ομάδας και τα έσοδα θα δοθούν στις ενορίες του χωριού.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Μ. Παρασκευής (17:00) θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις Ασίτες και τους παλαίμαχους, με την είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ και όλα τα έσοα θα πάνε στις ενορίες του χωριού.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η διοίκηση της Α.Ε.ΑΣΙΤΩΝ προσκαλεί όλο των φίλαθλο κόσμο των Ασιτών σε ακόμη μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου αλλά και του χωριού μας.

ADVERTISING

Μια γιορτή αναβίωσης ενός παλιού εθίμου αλλά και αντάμωσης αυτής της μεγάλης οικογένειας που ονομάζεται Α.Ε.ΑΣΙΤΩΝ μετά από πολλά χρόνια.

Οι παλιές δόξες που μας χάρισαν αμέτρητες χαρές και πρωταθλήματα θα αναμετρηθούν με το παρών που με τόση υπερηφάνεια καμαρώνουμε κάθε εβδομάδα να ακολουθεί τα χνάρια τους και να εδραιώνει την ομάδα μας στην πρώτη την τάξη κατηγορία της Ε.Π.Σ.Ηρακλειου.

Από μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει και το μέλλον μας γι’αυτό και τα παιδιά της ακαδημίας θα συνοδεύσουν τις ομάδες κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.
Τέλος, λόγω των ημερών αλλά και της αλληλεγγύης, που πάντα ως ζωντανός οργανισμός έχουμε σε πρώτη γραμμή, αποφασίσθηκε όλα τα έσοδα της εκδήλωσης αυτής να διατεθούν στις ενορίες Άνω και Κάτω Ασιτών που το τελευταίο διάστημα και λόγω κοβιντ αλλά και λόγω των σεισμών έχουν δοκιμαστεί αλλεπάλληλα. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!
Συμβολική τιμή εισόδου:5€”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ