Απόλλων Σμύρνης: Πρόστιμο 16 χιλιάδων ευρώ από την ΕΠΟ για ανακοίνωση κατά του Κλάτενμπεργκ

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμωρεί με πρόστιμο 16 χιλιάδων ευρώ τον Απόλλωνα Σμύρνης για την ανακοίνωση που εξέδωσε κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι τιμωρεί με πρόστιμο 16 χιλιάδων ευρώ τον Απόλλωνα Σμύρνης για την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη για τις 16 Φεβρουαρίου.

Το τριφύλλι προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0, χάρη σε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, παραβάσεις που θεωρούσαν ανύπαρκτες στην “Ελαφρά Ταξιαρχία” και εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του προέδρου της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τον οποίο μεταξύ άλλων χαρακτήρισε “Άγγλο ασθενή”.

ADVERTISING

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ για την τιμωρία του Απόλλωνα Σμύρνης: “Επέβαλε χρηματική ποινή 16.000 € στον Απόλλωνα Σμύρνης (ανακοίνωση μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό)”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή Sport24.gr