Β. Παπαγγελής: «Η Ένωση δίνει χώρο και λόγο στα μικρά παιδιά»

Για την εκδήλωση των Ακαδημιών στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου, μίλησε ο πρόεδρος Υποδομών της ΕΠΣΗ, Βαγγέλης Παπαγγελής!

Αντάλλαξαν απόψεις οι ακαδημίες για τα events του Final Four! (pics)

ADVERTISING

Ο ίδιος αφού τόνισε πως στην ΕΠΣΗ δίνουν χώρο και λόγο στα μικρά παιδιά, έκανε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρόν στις αγωνιστικές επιδείξεις που θα γίνουν το πρωί (11:00) του Σαββάτου στο δημαρχείο Μαλεβιζίου!

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες των τελευταίων ετών, πάντα δουλεύει για το καλύτερο και παρουσιάζει καινοτόμες ποδοσφαιρικές προτάσεις, όπως είναι και το Final Four για την ανάδειξη του Κυπελλούχου.

Παράλληλα, η  Ένωση δίνει χώρο και λόγο στα μικρά παιδιά, προκειμένου να ζυμώνονται και να δουλεύει στο μυαλό τους το ευ αγωνίζεσθαι και η φιλοσοφία ότι ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή.

ADVERTISING

Να κάνουν όνειρα ότι μεγαλώνοντας θα μπορούν και εκείνα να παίξουν σε μια διοργάνωση όπως το Final Four.

Μια από αυτές τις εκδηλώσεις με εορταστικό χαρακτήρα γίνεται και το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία του δημαρχείου Μαλεβιζίου

Καλούμε τον κόσμο να έρθει να δει και να χειροκροτήσει τα παιδιά στις αγωνιστικές επιδείξεις που θα γίνουν στις 11 το πρωί στο δημαρχείο Μαλεβιζίου».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.