Η. Καλαμιώτης: «Είμαι τσιγγάνος και δεν ντρέπομαι καθόλου»

Το δικό του απολογισμό για την φετινή σεζόν, έκανε ο ποδοσφαιριστής του Πόρου Ηρακλής Καλαμιώτης!

Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει όλη την ομάδα από τον πρόεδρο μέχρι τους συμπαίκτες του για τη φετινή χρονιά, ενώ έκλεισε με τη φράση: «Το παραδέχομαι είμαι τσιγγάνος και δεν ντρέπομαι καθόλου».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μια χρονιά γεμάτη επιτυχές έφτασε στο τέλος της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κύριο Γιάννη Ασσαριωτάκη τον πρόεδρο της ομάδας δεν έχω ξανά τέτοιο άνθρωπο πραγματικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και την υπόλοιπη διοίκηση.

ADVERTISING

Τον κύριο και γενικό αρχηγό της ομάδας Γιώργο Σπανάκη, τον φροντιστή της ομάδας Σωτήρη Δημητρόπουλο, πραγματικά δεν μας έλειψε τίποτα από τα αποδυτήρια και πάνω από όλα τον προπονητή της ομάδας που με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή.

Τέλος ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που από την πρώτη ημέρα με αγκάλιασαν και κατευθείαν με έβαλαν στο κλίμα της ομάδας… Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Και τέλος όλα καλά… Το παραδέχομαι είμαι τσιγγάνος και δεν ντρέπομαι καθόλου».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content