Γ. Μανιαδάκης: «Η εταιρεία «Νερά Ρούβας» στηρίζει διαχρονικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»

Για τη διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Νερά Ρούβας» μίλησε ο εκπρόσωπος του Ρούβα Γιάννης Μανιαδάκης!

Ο ίδιος εξήγησε πως η εταιρεία «Νερά Ρούβας» στηρίζει διαχρονικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κάτι που άλλωστε αποτελεί σημείο αναφοράς και αυτοσκοπό για την εταιρία, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η εταιρεία «Νερά Ρούβας» στηρίζει διαχρονικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Για εμάς η στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων και του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αποτελεί ένα σημείο αναφοράς και αυτοσκοπό για τη δική μας εταιρεία.

ADVERTISING

Ο θεσμός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Νερά Ρούβας» και το 1ο Final Four είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά και ένα σημείο συνάντησης από διαφορετικές περιοχές του νομού μας.

Όλες οι ομάδες, μαζί με τα «Νερά Ρούβας», η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Μαλεβιζίου, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τις φωνές μας για ένα κοινό σκοπό, το καλό του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου αλλά και να στείλουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ευ αγωνίζεσθαι σε όλη την Ελλάδα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.