Δρακάκης: «Να παλέψουμε για τις πιθανότητες μας»

Ο μεσοαμυντικός του Ανθεστίωνα τονίζει πως άπαντες είναι έτοιμοι για να τα δώσουν όλα στο Final Four.

Ο Κωνσταντίνος Δρακάκης είναι ένας ακόμη γηγενής ποδοσφαιριστής της ομάδας του Θραψανού, που ζει σίγουρα μεγάλες στιγμές με το σύνολο του χωριού του. Ο νεαρός παίκτης μίλησε στο GRANDSPORT για την πρόκληση που έχουν μπροστά τους οι «κιτρινόμαυροι».

Αρχικά επεσήμανε: «Το περιμένουμε όλοι πως και πως αυτό το Final Four. Όλο το χωριό θέλει να είναι κοντά μας και αυτό το βλέπουμε και είναι σημαντικό για μας. Θα προσπαθήσουνε να παρουσιάσουμε το καλύτερο μας πρόσωπο στον αγώνα ή στους αγώνες και θέλουμε να το ευχαριστηθούμε».

ADVERTISING

Για τον ημιτελικό με τον ΠΟΑ, ο Δρακάκης υποστήριξε: «Το σημαντικό είναι πως δεν έχουμε άγχος. Ο ΠΟΑ είναι μεγάλη ομάδα, έχει τεράστια ιστορία και θέλει να εξιλεωθεί με την κατάκτηση του Κυπέλλου, μετά τον υποβιβασμό, όμως είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για το καλύτερο. Θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».

Για το τι σημαίνει για τα παιδιά από το Θραψανό η παρουσία του Ανθεστίωνα στο Final Four, δήλωσε: «Είναι τιμή για όλους μας, αλλά κυρίως και για τους παίκτες που είμαστε από το Θραψανό. Φτάσαμε με την ομάδα στο Final Four και έχουμε μία πολύ καλή πορεία στην Α1. Είναι σημαντικό, που αναδεικνύεται το χωριό μέσα από την πορεία μας».

Για το αν στον Ανθεστίωνα κάνουν σκέψεις για κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Δρακάκης είπε: «Εντάξει, νομίζω πως περνάει από το μυαλών όλων αυτό. Σίγουρα θα ήταν κάτι μοναδικό, αλλά κύριο μέλημα μας και όλη μας η συγκέντρωση πέφτει στον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΠΟΑ».

 Click to Hide Advanced Floating Content