Α. Αναστασιάδης: «Να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλη την Κρήτη-Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Για το ιστορικό Final 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, μίλησε ο τεχνικός του ΠΟΑ, Ανέστης Αναστασιάδης!

Ο νεαρός τεχνικός αφού ευχαρίστησε το Δήμο αλλά και τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του γηπέδου για προπονήσεις, τόνισε πως μέσω αυτής της διοργάνωσης θα πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα σε όλη την Κρήτη!

Παράλληλα τόνισε πως πρωταγωνιστές θα πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές και το ποδόσφαιρο, ενώ εξήγησε πως στόχος του ΠΟΑ είναι να κατακτήσει τον τίτλο!

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ευχαριστούμε τον Δήμο για την φιλοξενία και τον ΠΑΟΚ που παραχώρησε το γήπεδο για τις προπονήσεις. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους τους. Με αυτή την διοργάνωση πρέπει να στείλουμε μηνύματα σε όλη την Κρήτη.

Σίγουρα όλες οι ομάδες το θέλουν τον τίτλο.  Πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές και το ποδόσφαιρο. Ευχή όλων να υπάρξει κόσμος όλων των ομάδων, παιδιά, οικογένειες, γυναίκες και να στείλουμε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα.

Με κάνει να αισθάνομαι υπερηφάνεια που εκπροσωπώ τον ΠΟΑ. Όλα αυτά που άκουσα πριν αυτή η ομάδα τα πρεσβεύει από την εποχή του κ. Καλέμπουμπα. Σίγουρα είναι πολυνίκης ο ΠΟΑ, αλλά επειδή γίνεται πρώτη φορά το Final Four θα θέλαμε να συνεχίσουμε και να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.