Γ. Πιτσούλης: «Εύχομαι στις ομάδες καλούς αγώνες»

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας στον τομέα του αθλητισμού, Γιώργος Πιτσούλης μίλησε στην συνέντευξη τύπου για την διοργάνωση του πρώτου Final Four που θα γίνει στον Δήμο Μαλεβιζίου.

Ο Γιώργος Πιτσούλης στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Δήμο Μαλεβιζίου, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σταύρο Αρναουατάκη. Παράλληλα ευχήθηκε στις ομάδες να έχουν ένα όμορφο τουρνουά και να κερδίσει ο καλύτερος το τρόπαιο.

Συγκεκριμένα ανέφερε«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την φιλοξενία. Η περιφέρεια στηρίζει τον αθλητισμό στην Κρήτη. Ο Σταύρος Αρναουτάκης έχει μεγαλώσει στον αθλητισμό και είναι πρότυπο περιφέρειας σε αυτό τον τομέα. Είναι ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός όπου με την μορφή του δεν έχουμε ξανά δει. Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο και την ΕΠΣΗ όπου διοργάνωσε ένα θεσμό που θα πετύχει. Ο αθλητισμός σημαίνει υγεία, τουρισμός και πολλά πράγματα μαζί. Μέσα στο τριήμερο πολλά από αυτά θα αναδειχθούν. Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους διοργανωτές. Να ευχηθώ στις τέσσερις ομάδες να έχουν καλούς αγώνες, χωρίς τραυματισμούς και ας κερδίσει ο καλύτερος. Σημαντικό είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.