Μ. Μποκέας: «Τιμή για το Μαλεβίζι να φιλοξενήσει το πρώτο Final Four»

Ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο Μαλεβιζίου να φιλοξενήσει το πρώτο Final Four αισθάνεται ο Δήμαρχος της περιοχής Μενέλαος Μποκέας στις δηλώσεις που παραχώρησε στην συνέντευξη τύπου.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Κώστα Μπουμάκη για την τεράστια δουλειά που έχει κάνει, ενώ ευχαρίστησε και την Περιφέρεια για την στήριξη της.

Παράλληλα ευχήθηκε στις ομάδες να δώσουν σπουδαίους αγώνες και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου ο καλύτερος.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Καλώς ήρθατε στο Δημαρχείο του Δήμου Μαλεβιζίου. Είναι μεγάλη τιμή για το Δήμο να φιλοξενεί μια διοργάνωση που για πρώτη φορά θα λάβει χώρα στα πλαίσια του τοπικού ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα. Για εμάς είναι ιδιαίτερη τιμή και θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΣΗ για την εμπιστοσύνη που δείχνει και εμείς θα την τιμήσουμε στο απόλυτο και με το όμορφο γήπεδο του ΠΑΟΚ και να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την υποστήριξη αυτής της διοργάνωσης. Από την πρώτη στιγμή έχει υποστηρίξει με κάθε τρόπο την υλοποίηση του θεσμού. Να ευχαριστήσω την περιφέρεια Κρήτης που στέκεται δίπλα στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου. Στο Μαλεβίζι υπάρχουν ομάδες που τιμούν το τοπικό ποδόσφαιρο και μας αναλογεί ένα κομμάτι από την ιστορία του ποδοσφαίρου και θα μπορέσουμε να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου και να βοηθήσουμε τα σωματεία, τους παίκτες και κυρίως να δώσουμε στον κόσμο να παρακολουθήσει αγώνες υψηλού επιπέδου που θα προβάλουν πάνω από όλα το Ευ αγωνίζεσθαι. Μέσα από αυτή την διοργάνωση να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας κατά της βίας. Να ευχαριστήσω την ΕΠΟ που υποστηρίζει την διοργάνωση, τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Γιώργο Καραγκούνη που θα είναι παρόντες στον τελικό και για εμάς αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο.

Είμαστε έτοιμοι, έχουμε ολοκληρώσει ένα μεγάλο ποσοστό την προετοιμασία για να είναι όλα έτοιμα. Να ευχηθώ σε όλους καλή δύναμη, να έχουμε όμορφους αγώνες. Να ευχηθώ αυτή η διοργάνωση να μας δώσει την ευκαιρία να γίνουν κι άλλες διοργανώσεις. Είμαστε περήφανοι που το Μαλεβίζι θα φιλοξενήσει το πρώτο Final Four».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.