Μ. Κουτεντάκης: «Η επιτυχία μας είναι μια ομαδική δουλειά»

Το δικό του ευχαριστώ θέλησε να περάσει λίγες ώρες μετά το μεγάλο διπλό του ΑΟΤ στην Ελιά κόντρα στην ΑΕΚ ο Μιχάλης Κουτεντάκης. 

Ο τεχνικός του ΑΟΤ σε δηλώσεις του στο ????????????????????????????????????????  ευχαρίστησε την διοίκηση για την στήριξη που έδειξε όλη την χρονιά, αλλά και τους συνεργάτες του για την σπουδαία δουλειά που έκαναν.

Παράλληλα αναφέρθηκε και σε τρεις ποδοσφαιριστές που είναι η… κολόνα της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Τέλος δεν ξέχασε τον κόσμο ο οποίος από την πρώτη αγωνιστική ήταν δίπλα στο σωματείο.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα, ωστόσο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την τεράστια προσπάθεια που έχει γίνει φέτος. Μπορεί να είμαι εγώ το πρόσωπο των ημερών, ωστόσο η επιτυχία μας είναι ομαδική και όχι αποκλειστικά δική μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον πρόεδρο Λαμπράκη, τον Πατρικαλάκη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για την στήριξη τους όλη τη σεζόν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να δώσω και στον Βασίλη Γενιτσαρίδη που βοήθησε εμένα και την ομάδα σε πολλά μέσα στην σεζόν αλλά και στον Κωνσταντουλάκη τον προπονητή τερματοφυλάκων. Ένα ξεχωριστώ ευχαριστώ και στον γενικό αρχηγό Γρηγόρη Μαντζιώρο που προσπαθούσε να λύσει όλα τα προβλήματα που υπήρχαν.

Σε αυτό το σημείο θέλω να κάνω μια αναφορά σε τρεις ποδοσφαιριστές που είναι σημαίες στην ομάδα. Τον Νίκο Κουρουθιανάκη που είναι αρχηγός και είχε οργανώσει την ομάδα πριν έρθω εγώ, τον Γιώργο Τριάντη ο οποίος είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα και φέτος δικαιώθηκε και τον Μύρων Γιαννακάκη. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα άλλα παιδιά οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ζήσει χαρές και λύπες στην ομάδα και φέτος δικαιώθηκαν. Τέλος θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που ήταν δίπλα μας από το πρώτο παιχνίδι και με την βοήθεια του έχουμε φτάσει εδώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ