ΠΑΟΚ για Final Four: «Να αναδείξουμε τον πολιτισμό, την κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα του Κρουσώνα»

Να αναδείξουν τον πολιτισμό, την κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα του Κρουσώνα, θέλουν στον ΠΑΟΚ στους αγώνες του Final Four του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ που θα διεξαχθεί στο «καμάρι» της κοινωνίας του Κρουσώνα, το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Αυτό υποστηρίζουν οι «ασπρόμαυροι» σε ανακοίνωσή τους, που δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Μαλεβιζίου και την ΕΠΣ Ηρακλείου, για την σημαντική βοήθεια και εμπιστοσύνη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, αναφέρει: «Η διεξαγωγή των αγώνων του Κυπέλλου 2021-22 της ΕΠΣ Ηρακλείου, οδεύουν σιγά-σιγά προς την ολοκλήρωσή τους.

ADVERTISING

Ο Κρουσώνας, μαζί με το καμάρι του τον ΠΑΟΚ, τις επόμενες ημέρες θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της διοργάνωσης, καθώς στο γήπεδό του θα διεξαχθούν τόσο οι δύο ημιτελικοί, όσο και ο μεγάλος τελικός της 16ης Απριλίου.

Μέσα από τον μεγάλο θεσμό, εμείς ως οικοδεσπότες, θα φροντίσουμε να αναδείξουμε τον πολιτισμό, την κουλτούρα, την φιλοξενία καθώς τα ήθη και έθιμα της κοινωνίας που εκπροσωπούμε όλα αυτά τα χρόνια, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους όπως ακριβώς αρμόζει σε μία υπερήφανη κοινωνία όπως αυτήν του Κρουσώνα.

Αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτό το μοναδικό εγχείρημα θα είναι η κάθε Κρουσανιώτισσα και ο κάθε Κρουσανιώτης.

ADVERTISING

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Μαλεβιζίου καθώς και την ΕΠΣ Ηρακλείου για την σημαντική βοήθεια και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μας και την κοινωνία μας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.