Στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου η συνέντευξη Τύπου του Final Four

Ποιοι θα είναι παρόντες.

Η ΕΠΣΗ ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη (13/04) στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου η συνέντευξη Τύπου για το 1ο Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Η σχετική ενημέρωση:

«Στην έδρα του οικοδεσπότη Δήμου Μαλεβιζίου, στο δημαρχείο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου στη 1μ.μ. η συνέντευξη Τύπου για το 1ο Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας».

ADVERTISING

Το παρών θα δώσουν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης Πετούσης που μαζί με τον δήμο Μαλεβιζίου, την Περιφέρεια Κρήτης και τον μέγα χορηγό «Νερό Ρούβας» θα αναφερθούν στην μεγάλη διοργάνωση της ΕΠΣΗ και του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Επίσης έχουν προσκληθεί στη Συν. Τύπου οι προπονητές των τεσσάρων φιναλίστ ομάδων του Final Four (Αλμυρός, Πόρος, ΠΟΑ και Ανθεστίων). Προσκαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ για την παρουσία τους στην Συνέντευξη Τύπου».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.