Συνάντηση με τον Δήμαρχο Γαζίου Μεν. Μποκέα, τι «ζήτησαν» οι εκπρόσωποι του Αλμυρού

Πολυμελής αντιπροσωπεία της διοίκησης του Αλμυρού, είχε συνάντηση νωρίτερα σήμερα με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα, όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο βελτίωσης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του γηπέδου στο Γάζι.

Η αντιπροσωπεία του Αλμυρού, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιάννη Μαυράκη, τους αντιπροέδρους κ.κ. Κάββαλο-Γαβαλά, τον πρώην πρόεδρο και νυν μέλος της διοίκησης κ. Βίστη, τον ταμία κ. Γραμματικάκη και τον γενικό γραμματέα κ. Μαρνέλλο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μποκέα, στο Δημαρχείο, όπου συζήτησαν λεπτομερώς το ενδεχόμενο αναβάθμισης και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, από τη μεριά του Αλμυρού, ζητήθηκε η κατασκευή γυμναστηρίου, η βελτίωση αλλά και επέκταση της κερκίδας, αλλά και η ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του γηπέδου.

ADVERTISING

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μποκέας, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του Αλμυρού, εμφανίστηκε θετικός ως προς αυτήν την κατεύθυνση και γνωστοποίησε πως τις επόμενες 10 ημέρες, αναμένεται στέλεχος του Δήμου, να επισκεφτεί τους χώρους, προκειμένου να ετοιμαστεί μία μελέτη, βάσει της οποίας θα αποφασιστεί ποιες εργασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν και πότε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αλμυρός, με ανακοίνωσή του, αναφέρει πως οι εκπρόσωποί του αποχώρησαν «ευχαριστημένοι» από τη συνάντηση.

Η ανακοίνωση, του Αλμυρού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η διοίκηση της ομάδας του Αλμυρού βρέθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου, κ.Μποκέα και σε πολύ φιλικό κλίμα συζητήθηκαν θέματα γύρω από την ομαδα ,την ακαδημία και τις εγκαταστάσεις του Αλμυρού.

ADVERTISING

Η διοίκηση του Αλμυρού, μετά τη συνάντηση, αποχώρησε πολύ ευχαριστημένη από τον δήμο, με θετική διάθεση και θετικό πρόσημο για όσα συζητήθηκαν».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Click to Hide Advanced Floating Content