Σκληρό μήνυμα από τους φίλους του Ηροδότου!

Το «Σωματείο φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη» εξέδωσε «φωτογραφική» ανακοίνωση και εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού «μάχεται» για την παραμονή του στην κατηγορία, ωστόσο η νέα ήττα από την Επισκοπή την διατήρησε σε πολύ δύσκολη θέση. Το «Σωματείο φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη» εξαπέλυσε επίθεση σε όλους όσοι έφεραν τον σύλλογο σ’ αυτή τη θέση, χωρίς, πάντως, να κατονομάζει κάποιον.

Αναλυτικά αναφέρει: «Έχετε ξεπεράσει προ πολλού τα όρια… Δεν έχετε ουτε ιερό ούτε όσιο… Η υπομονη μας μαζί σας εξαντλήθηκε… Ηρθε η ώρα να μας αδειάσετε τη γωνιά…7 παιχνίδια μείνανε για την δίκη μας λύτρωση… Φτάσαμε σε σημείο να θελουμε να πέσει η ομάδα μας για να εξαφανιστείτε από προσώπου γης…

ADVERTISING

Να μην σας ξαναδούμε και ευχόμαστε να μην σας είχαμε και γνωρίσει ποτε… Παίξατε με τα όνειρα μας… Κάνατε τις δουλίτσες σας… Ηρθε η ωρα να φυγετε και μην τυχόν και κοιτάξετε πίσω… Δεν λεμε κατι άλλο για την ωρα… ΗΡΟΔΟΤΟΣ θα ειμαστε και ας παίζουμε και στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ… Αλλα καθαροί, τίμιοι και χωρίς παρεμβάσεις… Η ντροπή ντράπηκε πλέον με εσάς… Μέχρι εδω…».

Τα σχόλια είναι κλειστά.