Γ. Φανουράκης: «Σπουδαία συμφωνία, ευχαριστούμε το Ασκληπιός Διάγνωσις»

Με δήλωσή του στο ???????????????????????????????????????? ο πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ και Χορηγιών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου Γιώργος Φανουράκης, μίλησε για τη συνεργασία με την εταιρεία «Ασκληπιός Διάγνωσις», τονίζοντας πως πρόκειται για μία σπουδαία συμφωνία, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους της εταιρείας για τις εποικοδομητικές συζητήσεις που είχαν.

Ο Γιώργος Φανουράκης, στη δήλωσή του, λίγες ώρες μετά την παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας, βάσει της οποίας στα ερασιτεχνικά σωματεία και τους αθλητές θα παρέχονται ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, ενώ πρόσθεσε πως τις επόμενες ημέρες, τα σωματεία θα λάβουν αναλυτικές οδηγίες και τον κατάλογο των υπηρεσιών που θα παρέχονται.

ΕΠΣΗ και «Ασκληπιός Διάγνωσις» παρουσίασαν τη συνεργασία τους (pics)

Στη δήλωσή του με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία «Ασκληπιός Διάγνωσις», τόνισε: «Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι και χαρούμενοι, που μία μεγάλη εταιρεία όπως το «Ασκληπιός Διάγνωσις» που είναι πρωτοπόρος στον τομέα της, παρέχοντας ποιοτικές και σημαντικές υπηρεσίες, θα βρίσκεται στο πλευρό μας, μέσω της συνεργασίας στην οποία προχωρήσαμε.

Η συμφωνία αυτή, είναι ιδιαίτερα σημαντική και σε συνεργασία με τον Μανώλη Μαθιουδάκη, αλλά και του Στέλιου Παπαδάκη, που αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο με την εταιρεία, συμβάλλοντας σημαντικά ως προς την επίτευξη της συμφωνίας, θα μπορέσουμε ως ΕΠΣΗ, μέσω της «Ασκληπιός Διάγνωσις» να βοηθήσουμε τα ερασιτεχνικά σωματεία και τους αθλητές.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους της εταιρείας «Ασκληπιός Διάγνωσις» για τις εποικοδομητικές συζητήσεις που είχαμε, μέσω των οποίων επιτεύχθηκε η συμφωνία.

Είναι σημαντικό για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία και τους αθλητές, καθώς θα παρέχονται άμεσα, ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Τις επόμενες ημέρες, τα σωματεία θα λάβουν έναν αναλυτικό κατάλογο, με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και το κόστος τους βάσει της συμφωνίας που επιτεύχθηκε και τότε θα διαπιστώσουν αμέσως και τα ίδια τα σωματεία, τη σπουδαιότητα της συμφωνίας.

Εκ μέρους της ΕΠΣΗ αλλά και των ερασιτεχνικών σωματείων, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία Ασκληπιός Διάγνωσις για την συνεργασία και να τους ευχηθώ να έχουμε μία αμοιβαία επωφελής συνεργασία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P