ΕΠΣΗ και «Ασκληπιός Διάγνωσις» παρουσίασαν τη συνεργασία τους (pics)

Το απόγευμα της Δευτέρας 28 Μαρτίου 2022 στο ξενοδοχείο «Αστόρια», σε κοινή συνέντευξή τύπου, που διενεργήθηκε από την ΕΠΣ Ηρακλείου και την εταιρεία «Ασκληπιός Διάγνωσις», παρουσιάστηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Όπως έγινε γνωστό, τόσο το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ της νέας περιόδου, όσο και η «Youth League» θα φέρουν την επωνυμία «Ασκληπιός Διάγνωσις», με την εταιρεία να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις ιατρικής κάλυψης στα ερασιτεχνικά σωματεία αλλά και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Η παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου, τον πρόεδρο της επιτροπής marketing της Ένωσης Γιώργο Φανουράκη αλλά και την Διευθύντρια του «Ασκληπιός Διάγνωσις» Έφη Τσικνάκη.

ADVERTISING

Πέραν των προαναφερθέντων, στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ακόμα ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος -Πλούταρχος- Κουτεντάκης, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Στέλιος Παπαδάκης και το μέλος της διοίκησης κ. Μανώλης Μαθιουδάκης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, ευχαρίστησε την εταιρεία «Ασκληπιός Διάγνωσις» που υποστηρίζει τον τοπικό ερασιτεχνικό αθλητισμό και ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον, ενώ από την άλλη, ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής Γιώργος Φανουράκης, αναφέρθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας, όπου όπως υποστήριξε, θα παρέχει ετήσια «check up» αλλά και άλλες εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις όπως μαγνητικές, σε περιπτώσεις τραυματισμών, αλλά και οτιδήποτε αφορά την αποθεραπεία, αυτό πάντα, στο πλαίσιο της συνεργασίας και με την καλύτερη οικονομική αντιμετώπιση προς τις ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας παρευρέθηκαν εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Κρήτης τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Συριγωνάκης, όσο και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Πιτσούλης.

ADVERTISING

Η ΕΠΣΗ με ανακοίνωσή της, ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση η ΕΠΣΗ υποδέχτηκε στην οικογένειά της και στην οικογένεια του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου το διαγνωστικό κέντρο «Ασκληπιός Διάγνωσις».

Η χορηγική συνεργασία παρουσιάστηκε σήμερα με συνέντευξη Τύπου που έγινε στο ξενοδοχείο «Astoria Capsis».

Το «Ασκληπιός Διάγνωσις» είναι επίσημα χορηγός των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΗ, που θα ονομάζονται πλέον «Youth League Ασκπληπιός Διάγνωσις» και «Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΠΣΗ Ασκληπιός Διάγνωσις». Παράλληλα το «Ασκπληπιός Διάγνωσις» προσφέρει παροχές και προνομιακές τιμές στους ιατρικούς και διαγνωστικούς ελέγχους όλων των σωματείων και ποδοσφαιριστών.

ADVERTISING

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε η γενική διευθύντρια του «Ασκληπιός Διάγνωσις» κ. Έφη Τσικνάκη μαζί με μέλη του διαγνωστικού κέντρου, εκφράζοντας την μεγάλη χαρά της γι’ αυτή τη συνεργασία, τονίζοντας ότι όχι μόνο φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια θα υπάρχει ενεργή στήριξη στην ΕΠΣΗ, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις υποδομές.

Την παρουσίαση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Γιώργος Πιτσούλης.

Από πλευράς ΕΠΣΗ μίλησαν για την χορηγική συνεργασία ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου και ο β’ αντιπρόεδρος κ. Στέλιος Παπαδάκης, ο οποίος είχε κομβικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας και τόνισαν ότι η συνεργασία με το «Ασκπληπιός Διάγνωσις» είναι πολύτιμη για το ποδόσφαιρο και τις υποδομές.

ADVERTISING

Για τις λεπτομέρειες της συνεργασίες και τις παροχές μίλησαν ο πρόεδρος της Επιτροπής μάρκετινγκ κ. Γιώργος Φανουράκης και το μέλος κ. Μανόλης Μαθιουδάκης».

Παρουσία Συριγωνάκη-Πιτσούλη η παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας ΕΠΣΗ- «Ασκληπιός Διάγνωσις»

Δείτε παρακάτω, φωτογραφίες απο την συνέντευξη τύπου: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ