«Ματσάρα» με νικητή τον Ζαρό

Με αρκετή δόση… τύχης, ο Ζαρός επικράτησε 3-2 των Καναριών για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ και διατηρήθηκε στο -2 από τους Νέους Αλμυρού.

Η ομάδα του Κώστα Παντζαρίδη, ευτύχισε να προηγηθεί με τον Ξεκαρδάκη στο 15ο λεπτό του αγώνα, ενώ τα Κανάρια απείλησαν, αλλά είχαν δοκάρι με τον Σπανάκη, μη μπορώντας να ισοφαρίσουν.

Ο Ζαρός βρήκε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Εφραίμ Αλμπαντάκη, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στους Μεσαρίτες, με τη λήξη του πρώτου μέρους.

ADVERTISING

Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, τα Κανάρια είχαν και πάλι δοκάρι με τον Σπανάκη, ενώ στο 58’ βρήκαν γκολ με τον Πασπαράκη, μειώνοντας σε 2-1, ενώ στο 65’ ο Σπανάκης μετά τα δύο δοκάρια, βρήκε δίχτυα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Η… χαρά για τα «πιτσιρίκια» του Παναγιώτη Κορδονούρη, δεν κράτησε αρκετά, καθώς ο Εφραίμ Αλμπαντάκης με το 2ο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 3-2 και χάρισε ένα πολύτιμο και δύσκολο «τρίποντο» στην ομάδα του Κώστα Παντζαρίδη.

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Καργάκης(85’ Σαριδάκης Ν.), Καπετανάκης(60’ Καλεμάκης), Αλμπαντάκης Ε., Καρουζάκης, Αλμπαντάκης Β., Τσαγκαράκης, Μάτσας(85’ Σηφάκης), Γιατρομανωλάκης(60’ Ραπτάκης – 80’ λ.τ. Ρομπογιαννάκης Ζαχ.), Σαριδάκης Κ., Ξεκαρδάκης

ADVERTISING

Κανάρια: Κριτσωτάκης, Βασιλειάδης, Διγενής, Βασιλάκης Ν., Μαυροειδής(80’ Γκούντελος), Κατσαβούνης, Πάππα, Βασιλάκης Μ., Σπανάκης, Κατσούρι(67’ Κτιστάκης), Πασπαράκης(60’ Καρπαθάκης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ