Διευκρινίσεις για τα έξοδα διαιτησίας

Τι αναφέρει η Super League 2.

Η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό ότι 4 από τις συνολικά 25 ομάδες ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για τα έξοδα διαιτησίας, έχουν εξοφλήσει το χρέος του. Η σχετική ενημέρωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 είχε καλέσει σε απολογία 24 ΠΑΕ για την Τετάρτη 23.3.2022, μετά από πειθαρχική Δίωξη που άσκησε ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ για τα έξοδα διαιτησίας.

ADVERTISING

Περαιτέρω στις 22.3.2022 ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ αποστέλλει προς το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2, εκ νέου ορθή επανάληψη της ως άνω δίωξης, μετά από έγγραφο της Διεύθυνσης Οικονομικών της ΕΠΟ, αναγράφοντας σε αυτήν 25 ΠΑΕ, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων ομάδων, οι οποίες είχαν ήδη εξοφλήσει τα έξοδα διαιτησίας τους (ΠΑΕ ΑΕΚ Β, ΠΑΕ Καλλιθέα, ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ΠΑΕ Τρίγλια Π.Ο.).

Κατόπιν αυτού, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο προέβην σε κατάργηση της δίκης και με βάση την ορθή επανάληψη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, κάλεσε τις 25 ΠΑΕ για την Παρασκευή 8.4.2022 και ώρα 12:30. Σημειωτέων: Οι ΠΑΕ ΑΕΚ Β, ΠΑΕ Καλλιθέα, ΠΑΕ Νίκη Βόλου και ΠΑΕ Τρίγλια Π.Ο. έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους προς την ΕΠΟ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.