Να κάνει το καθήκον του στη Σούδα

Τρεις βαθμούς, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Αυτούς θα «ψάξει» ο ΠΟΑ στην Σούδα για να έχει ελπίδες στο «φινάλε» της αγωνιστικής περιόδου να διεκδικήσει στο Ατσαλένιο τη παραμονή του στη κατηγορία.

Στον ΠΟΑ, γνωρίζουν καλά, πως δεν είναι απολύτως στο «χέρι» τους η παραμονή, στο σημείο που έχει φτάσει πλέον η σεζόν, περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση «χαιρετάει» τη κατηγορία.

ADVERTISING

Οι Ατσαλενιώτες συνεχίζουν καθημερινά τη προετοιμασία τους, με τον Ανέστη Ανασστασιάδη να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του, πλην τους Πατινιώτη-Σαμουηλιδη- που προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο ΠΟΑ θα μεταβεί στη Σούδα για να πάρει το «τρίποντο», ένα «τρίποντο» που σε συνδυασμό με ήττα του Γιούχτα στο Γάζι -αν επιτευχθεί- τος κρατά «ζωντανούς» στη διεκδίκηση της παραμονής.

Η προετοιμασία του ΠΟΑ θα συνεχιστεί το πρωί της Παρασκευής (25/03) και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 26 Μαρτίου, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον «τελικό» με την Σούδα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.