Η ΕΠΣΗ παρουσιάζει την χορηγική συνεργασία με το διαγνωστικό κέντρο «Ασκληπιός Διάγνωσις»

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣΗ γνωστοποίησε την ημερομηνία για την παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας με το διαγνωστικό κέντρο «Ασκληπιός Διάγνωσις».

Πιο συγκεκριμένα η ΕΠΣΗ ενημέρωσε πως την Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 18:00 θα γίνει η παρουσίαση  του Μέγα Χορηγού των πρωταθλημάτων υποδομών που διοργανώνει η ΕΠΣΗ, τόσο για το Youth League όσο και για το Παιδικό Τουρνουά της προσεχούς περιόδου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων καλεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ την Δευτέρα 28 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο «Αστόρια» σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας με το διαγνωστικό κέντρο «Ασκληπιός Διάγνωσις».

ADVERTISING

Το «Ασκληπιός Διάγνωσις» θα αποτελέσει τον Μέγα Χορηγό των πρωταθλημάτων υποδομών που διοργανώνει η ΕΠΣΗ, τόσο για το Youth League όσο και για το Παιδικό Τουρνουά της προσεχούς περιόδου ενώ μέσα από την χορηγική συνεργασία θα ανακοινωθούν παροχές-προσφορές στα σωματεία σχετικά με τους ιατρικούς-διαγνωστικούς ελέγχους».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.