Πότε και που θα γίνει το Final 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Δείτε το ακριβές πλάνο της Ένωσης!

Ο… κύβος ερρίφθη! Η ΕΠΣΗ έκανε γνωστό ότι το Final 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα διεξαχθεί από 14 ως 16 Απριλίου. Οι ημιτελικοί θα γίνουν την Πέμπτη, 14 Απριλίου, στα γήπεδα του Αλμυρού και της Τυλίσου, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16 Απριλίου, στον Κρουσώνα. Η σχετική ενημέρωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ συζήτησε σήμερα σχετικά με το προσεχές Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, όπου έγιναν πολλές προτάσεις και πάρθηκαν αποφάσεις για την φετινή ιστορική διοργάνωση, το 1ο Final Four Κυπέλλου στην ιστορία του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΗ, αποφασίστηκε το Final Four να είναι τριήμερης διάρκειας και θα διοργανωθεί στις 14, 15 και 16 Απριλίου. Την Πέμπτη 14 Απριλίου θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί στα γήπεδα Αλμυρού και Τυλίσου σε διαφορετικές ώρες, ώστε να μπορεί ο φίλαθλος κόσμος να παρακολουθήσει και τους δύο αγώνες. Πριν το Final Four θα γίνει η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών και σε ποιο γήπεδο θα φιλοξενηθεί το καθένα.

ADVERTISING

Την Παρασκευή 15 Απριλίου θα διεξαχθούν αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο δήμο Μαλεβιζίου για το Final Four. To Σάββατο 16 Απριλίου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας» στο γήπεδο του Κρουσώνα».

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.