MATCHCENTER

Η ΕΠΣΗ ζητά από την ΕΠΟ διοίκηση κοινής αποδοχης!

Με επιστολή της προς την ΕΠΟ, Η ΕΠΣΗ ζητά να καθίσουν όλοι στο… τραπέζι και να βγει ένας πρόεδρος προσωπικότητα, εγνωσμένου ήθους, κύρους και γνώσης και μία διοίκηση κοινής αποδοχής…

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές για το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, η ΕΠΣΗ ζητά λύσεις για το καλύτερο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας μάλιστα πως: “Η ΕΠΣ Ηρακλείου πιστεύει ότι την ελπίδα τη φτιάχνεις με όση απελπισία σου έχει απομείνει. Ύστατη ΕΚΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς όλους: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ”.

Αναλυτικά η επιστολή:

ADVERTISING

ΠΡΟΣ
Πρόεδρο ΕΠΟ κ. Ευάγγελο Γραμμένο Ηράκλειο 25 Νοεμβρίου 2020
Μέλη Ε.Ε ΕΠΟ
Πρόεδρο Super League 1
Πρόεδρο Super League 2-Football League
Ποδοσφαιρικές Ενώσεις όλης της Ελλάδος
Ανεξάρτητο Εμπειρογνώμονα Σύμβουλο FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ
Εντεταλμένο εκπρόσωπο των FIFA/UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ

Κοινοποίηση
Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη
Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη
Διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς
Αξιωματούχο UEFA κ. Μάριο Γεωργίου

Αξιότιμοι κύριοι και αγαπητοί συνάδελφοι…
Είμαστε λίγες μέρες ή λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές της ΕΠΟ….
Για το ποδόσφαιρο μας έχει φτάσει η ώρα μηδέν! Η ευθύνη βαρύνει όλους.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο λίγο πριν τις εκλογές και παρά τα μικρά βήματα που έγιναν συνεχίζει να βρίσκεται σε μία ημιθανή κατάσταση και σε ένα ιδιαίτερα τοξικό περιβάλλον. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει καταστεί ρωμαϊκή αρένα.. Δεν είμαστε αισιόδοξοι και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως οι σημαντικές ,και ριζοσπαστικές προτάσεις που αναφέρονται
στην “ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ” που πρόσφατα οι FIFA και UEFA παρέδωσαν, θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν μέσα σε ένα τόσο άρρωστο και τοξικό περιβάλλον.

ADVERTISING

Δεν ελπίζουμε ότι οι προεκλογικές συμμαχίες μεταξύ δύο ή τριών ισχυρών αρκούν και θα μπορέσουν να φέρουν την αλλαγή στο ποδόσφαιρο.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η πλειοψηφία των 69 εκλεκτόρων τελούν υπό ασφυκτική ομηρία και από πιέσεις και εξαρτήσεις από εξωθεσμικούς κηδεμόνες.

Όλοι γνωρίζουμε ότι, ενώ το εκλεκτορικό σώμα αποτελείται τυπικά από 69 εκλέκτορες, αυτοί που ουσιαστικά ψηφίζουν στην κάλπη είναι 3 ή 4 ή το πολύ 10.

ADVERTISING

Δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι στην ΕΠΣ Ηρακλείου ότι αυτές οι προεκλογικές συμμαχίες μεταξύ δύο ή τριών ισχυρών αρκούν για να φέρουν την ποδοσφαιρική αλλαγή.

Επιμένουμε ότι για να έρθει η ποδοσφαιρική αλλαγή, την “ΣΥΜΜΑΧΙΑ” θα πρέπει να αποτελούν ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα μέλη της ποδοσφαιρικής κοινωνίας, χωρίς αποκλεισμούς και επιλεκτικές εξαιεξαιρέσει ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Ας κάτσουμε όλοι σε ένα τραπέζι αυτήν την ύστατη ώρα και ας επιλεγεί ένας πρόεδρος προσωπικότητα, εγνωσμένου ήθους, κύρους και γνώσης και μία διοίκηση κοινής αποδοχής, με πρόσωπα αδέσμευτα χωρίς εξαρτήσεις χωρίς υπογεγραμμένα γραμματεία, με ανεξαρτησία σκέψης και ελευθερία δράσης..

ADVERTISING

Δύσκολος, δύσβατος και ανηφορικός ο στόχος και η διαχρονική αυτή πρόταση της ΕΠΣ Ηρακλείου, είναι όμως ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος για μία ποδοσφαιρική αλλαγή.

Είναι επιτακτική ανάγκη να τερματιστεί το κλίμα παθητικότητας, ανοχής και μοιρολατρικής αποδοχής της πορείας εκτροχιασμού του ποδοσφαίρου μας.

Όλοι μαζί οφείλουμε να συνδιαμορφώσουμε ένα νέο μανιφέστο για το ποδόσφαιρο μας που μόνο με ένα ΠΡΟΕΔΡΟ και μια ΔΙΟΙΚΗΣΗ κοινής αποδοχής μπορεί να επιτευχθεί.

Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στο χώρο του ποδοσφαίρου εντός και εκτός του εκλογικού σώματος των ποδοσφαιρικών ενώσεων της χώρας. Εντός και εκτός παρατάξεων.

H κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης με την αποφασιστικότητά του, είμαστε σίγουροι ότι και θέλει και μπορεί να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου πιστεύει ότι την ελπίδα τη φτιάχνεις με όση απελπισία σου έχει απομείνει.
Ύστατη ΕΚΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς όλους: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ.

Το όφελος του πρωταγωνιστή, ηθικό και οικονομικό, έχει ουσιαστικό αντίκρισμα μόνο όταν κατακτάτε σε ένα υγιές και ανταγωνιστικό περιβάλλον, απέναντι σε αξιόμαχους και ανταγωνιστικούς αντιπάλους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ..

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗΣ..

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Click to Hide Advanced Floating Content