Ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του Δημοτικού Σταδίου Αρκαλοχωρίου

Αυτοψία στις εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του Δημοτικού Σταδίου Αρκαλοχωρίου που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Αδάμ Δαμιανάκη.

Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν περιλαμβάνουν: Την ασφαλτόστρωση του περιβάλλοντος χώρου του Σταδίου (πάρκινγκ, οδό πρόσβασης στις κερκίδες, επιφάνεια όπου θα επιστρωθεί ο συνθετικός τάπητας στίβου κλπ), κατασκευές – υποδομές που απαιτούνται για τα αθλήματα αλμάτων (μήκους, ύψους και επί κοντώ) και δρόμο με φυσικά εμπόδια (steeple), ενώ προβλέπονται και εργασίες για την απορροή των ομβρίων υδάτων.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από το παραπάνω έργο, στις 9 Αυγούστου 2021 ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης είχε υπογράψει και τη σύμβαση του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου». Έτσι, με την υλοποίηση των παραπάνω δύο έργων, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας πρόκειται να παραδώσει εντός του 2022, στη νεολαία της ευρύτερης περιοχής, αλλά και σε όλους τους δημότες, έναν ολοκληρωμένο χώρο άθλησης, στίβου και ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές της IAAF και της FIFA.

ADVERTISING

«Ο Δήμος μας εστιάζει στις παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί θα αποκτήσουμε τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για την ασφαλή άθληση όλων των συμπολιτών μας και την εξυπηρέτηση των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών της ευρύτερης περιοχής. Σε λίγους μήνες θα έχουμε ως Δημοτική Αρχή ολοκληρώσει και παραδώσει στην τοπική κοινωνία ένα έργο που θα αναβαθμίσει το άθλημα του ποδοσφαίρου και του στίβου, όχι μόνο στην περιοχή του Δήμου, αλλά σε όλη την ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου, δίνοντας παράλληλα στο σύνολο της νεολαίας μας άλλα και των δημοτών μας επιπλέον επιλογές άθλησης», ανέφερε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content