Οι δυσκολίες την κάνουν ακόμα πιο δυνατή

Η ΑΕ Κατσαμπά την φετινή σεζόν έχει περάσει αρκετά προβλήματα, έχοντας βιώσει δύσκολες καταστάσεις σχετικά με το γήπεδο της, όμως ποτέ δεν το έβαλε κάτω και αυτές οι δυσκολίες την έκαναν ακόμα πιο δυνατή.

Τον Οκτώβριο οι άνθρωποι και οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκαν μπροστά σε ένα συχνό εφιάλτη τα τελευταία χρόνια, καθώς είδαν για ακόμη μία φορά το γήπεδο τους να καταστρέφεται από τις πλημμύρες. Οι ιθύνοντες της ομάδας παρόλα αυτά, δεν «έσκυψαν» το κεφάλι και ξεκίνησαν κατευθείαν τις εργασίες ώστε να φτιαχτεί και πάλι το γήπεδο.

Στη συνέχεια, ήρθε η αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, κάτι που δημιούργησε προβλήματα σε όλες τις ομάδες του τοπικού και όχι μόνο στην ΑΕΚ, όμως μερικές μέρες αργότερα, το γήπεδο του Καρτερού καταστράφηκε και πάλι από τις πλημμύρες, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

ADVERTISING

Είναι σίγουρο πως όλα αυτά έχουν προβληματίσει αρκετά τους ανθρώπους της ομάδας, όμως θα καταφέρουν με σκληρή δουλεία, να ξεπεράσουν αυτά τα εμπόδια που προέκυψαν και μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα γίνουν ακόμη πιο δυνατοί.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.