Παραίτηση Μάνου Μιχελάκη από την τεχνική ηγεσία των Δειλινών

Την παραίτησή του από τη τεχνική ηγεσία των Δειλινών, υπέβαλλε ο Μάνος Μιχελάκης, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που του αναλογούν μετά το 1-1 με τον ΕΓΟΗ.

Ο νεαρός τεχνικός και ποδοσφαιριστής της ομάδας των Δειλινών, έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης, αναλαμβάνοντας το οποίο μερίδιο ευθύνης του αναλογεί, με τον ίδιο, να θεωρεί πως η αλλαγή ίσως βοηθήσει την ομάδα να «ταρακουνηθεί» και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα για να μπορέσει να διατηρηθεί στην υψηλότερη κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, η παραίτησή του έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση του σωματείου, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

ADVERTISING

Ο Μάνος Μιχελάκης, δεν είναι η πρώτη φορά που υποβάλλει την παραίτησή του και για τον λόγο αυτό, η διοίκηση αποφάσισε να την αποδεχτεί, έτσι ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω πίεση στο πρόσωπό του, με την διοίκηση όμως να επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας μαζί του, ενδεχομένως από κάποιο άλλο πόστο, εάν όχι από αυτό του προπονητή.

Παρά το γεγονός αυτό, πως οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, υπάρχει εκτίμηση προς το πρόσωπό του και εάν δεν ήταν… ανένδοτος στην απόφασή του, ίσως να βρισκόταν και πάλι λύση και να συνέχιζε απο τη θέση του προπονητή…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content